The Isle Mill, creative funishing fabrics

The Isle Mill Atelier Mario herstoffering meubelstoffering gordijnen

De Isle Mill wordt erkend als een van de belangrijkste wevers in het Verenigd Koninkrijk en combineert de fijnste natuurlijke vezels met aloude en moderne technieken.De Isle Mill ontwerpt en weeft opvallende stoffen, waarvan vele geïnspireerd zijn op de adembenemende schoonheid van de omliggende Schotse Hooglanden. Een vleugje luxe – onze stoffen zijn geweven van natuurlijke vezels. Fijne wollen garens maken luxueuze stoffen inherent vlamvertragend, duurzaam en geschikt voor zowel huiselijke als contractinterieurs. Met gebruik van zowel geweven als geverfde stoffen, heeft The Isle Mill Collection ontwerpen die geschikt zijn voor alle toepassingen. Van klassiek Paisleys, plaids en tweeds tot hedendaagse gestructureerde vlaktes, het brede aanbod aan stoffen is ideaal voor stoffering en stoffering. The Isle Mill heeft meer dan 1.000 verschillende stoffen in voorraad en bieden speciale ontwerpprojecten – hetzij dobby of jaquard – met behulp van de eigen geavanceerde gecomputeriseerde ontwerpfaciliteiten. .

Isle Mill Fusion vormt een aanvulling op het assortiment met een chique, eigentijdse collectie, met behulp van innovatieve weeftechnieken. Fusion omvat een breed scala aan wollen vilt, zware linnen chenille, katoenen hopsack, glanzende shot-effect weeft en dubbellaagse sheers. In 2005 lanceerde The Isle Mill een reeks meubels, die elegantie combineert met alledaagse functionaliteit

The Isle Mill Atelier Mario herstoffering meubelstoffering gordijnen
The Lomond Stripe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *