Geschetste motieven & scherpe architectuur in Scion Zanzibar

Het abstracte design met kenmerkende motieven in een collectie van negen behangontwerpen, acht bedrukte stoffen, vijf  weefsels, twee geborduurde stoffen en een fluweel van Scion Zanzibar gaan in de richting van een eenvoudiger, ontspannen interieur.

Zanzibar haalt zijn inspiratie uit het Barbican Conservatory en de omringende brutalistische architectuur. Het combineert tropische palmen met geschetste lijnen, scherpe geometrische figuren en dynamische motieven voor een collectie die naast elkaar toegepast kan worden.

Scion Zanzibar atelier mario Delft gordijnen herstoffering

Een licht, verfrissend pastelpalet met kleuren als Blush, Raffia en Glacier wordt aangevuld met expressieve, krachtige accenten in Citrus, Paprika en Gecko voor ton-sur-ton variatie.

 

 

 

536826_scion_2018_zanzibar_pr-pack(3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *