De bereikbaarheid van ons Atelier/Winkel/Showroom in de centrum van de Gemeente Delft.

Bezoek met de auto:

In de Delftse binnenstad rijden vrijwel geen auto’s vanwege het autoluwbeleid. Voetgangers bepalen het straatbeeld. De sfeervolle, historische binnenstad is dan ook een prettig gebied om te wonen, te winkelen of te genieten van de bezienswaardigheden en het culturele aanbod. Het autoluwbeleid verbetert de leefbaarheid en vergroot de aantrekkelijkheid van de binnenstad.

Een ontheffing verkrijgen voor het centrum is niet mogelijk op: 

  1. Vrijdag tussen 18.00 en 21.00 uur en op
  2. Zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur.
  3. Tijdens markten en evenementen.

Motorvoertuigen mogen in een aantal uitzonderingsgevallen het gebied in:

Voor het brengen en halen van staalboeken en meubels is Atelier-Mario met de auto bereikbaar op de Burgwal via eenmalige ontheffing. Hiermee mag u maximaal 30 minuten in het autoluwe gebied verblijven voor het laden en lossen!, dus niet parkeren!

De ontheffing kunt u aanvragen via onze winkel, met het doorgeven van uw kentekentplaatnummer.

In dit gebied mag u alleen stapvoets rijden, bij het atelier kunt u dan staalboeken, meubels e.d. ophalen en/of brengen. Het autoluw-gebied kan weer worden verlaten zonder verdere actie.

Parkeren:

Wilt u langer blijven dan is het raadzaam om uw auto te parkeren in de in de Zuidpoort- of de Koepoort garage. Minder valide mensen kunnen op een invalide plaats  parkeren op de Nieuwe Langedijk, Brabantse Turfmarkt, Kruisstraat (bij oude bibliotheek), en de Molslaan. Let er dan wel op dat uw invalide vergunning goed zichtbaar achter uw voorruit is gelegd.